Lækre, fyldte koteletter - her en opskrift til 2 personer:
Ingredienser:
2 stk. (tykke) svinekoteletter
Fyld:
1,5 dl dåsemajs
1 dl brødkrummer
1 spsk. hakket persille
1 tsk. finthakket salvie
1 spsk. finthakket løg
1,5 dl skrællede æbler i tern
Glasering:
5 spsk. honning
4-5 spsk. sød sennep
½ tsk. tørret rosmarin
Salt & peber
Fremgangsmåde:
Skær en dyb lomme i hver kotelet.
Bland ingredienserne til fyldet, væd det med en anelse vand eller mælk, smag til med salt og peber og fyld det i koteletterne.
Brug et par kødnåle til at holde sammen på det.
Koteletterne brunes godt på begge sider, i olie på panden, lægges i et ovnfast fad og steger færdige i ovnen ved 180 grader - ca. 40 minutter.
Pisk honning, sennep, rosmarin, salt og peber sammen og brug det til at pensle kødet med flere gange under stegningen i ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar