Man tror det næsten ikke, men det ER en kage - og den skulle endda kunne spises ...
Bund:
150 g knuste digestive-kiks
50 g usaltet, smeltet smør
Fyld:
300 g marshmallows (skumfiduser)
6 spsk. mælk
¼ tsk. kanel
350 g chokolade
4 dl piskefløde
4 spsk. rom
4 spsk. stærk kaffe
Pynt:
Kakaopulver
50 g revet chokolade
Fremgangsmåde:
Bland kiks og smeltet smør og pres det ud i et jævnt lag i bunden af en springform, 22 cm i diameter.
Kom marshmallow’erne, mælk og kanel i en lille kasserolle. Sæt kasserollen over varmen og rør, indtil marshmallow’erne er opløst eller smeltet. Tag kasserollen af varmen og afkøl.
Smelt chokoladen i vandbad, tag den væk fra varmen og afkøl. Pisk fløden stiv og tilsæt rom og kaffe.
Vend chokoladen og flødeskummet i marshmallow-blandingen. Hæld det hele i springformen, læg folie over og stil den i køleskabet.
Pynt kagen med først kakaopulver og derefter revet chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar